dimarts, 22 de novembre del 2011

L'intrusió

Algú ha entrat al meu habitacle mentre jo dormia. No sé com ha pogut accedir al Cinc, doncs la clau digital és única. Cada habitacle en té una diferent, i només en tenen còpies els usuaris. No em  vaig adonar de la presència de l'intrús. Devia ser molt silenciós, perque em desvetllo fàcilment i no vaig escoltar res estrany. Aquesta nit em mantindré desperta per si de cas. Aquest matí he comprovat que tot estigués tancat. No hi havia ni una emprenta a les finestres, ni una marca d'haver intentat forçar la porta. Qui hagi estat, ha entrat amb clau.
El més curiós és que no ha tocat res de la meva llar. No era un lladre, ans al contrari, m'ha deixat un "regal" com si fos un follet de nadal.*

*A la meva familia es va implantar una nova tradició inventada pels rebesavis. En comptes del Pare Noel o dels Reis Mags típics, amagaven els regals al bosc i feien una mena de gimcana pels nens, fins que es guanyaven les pistes dels follets i trobaven els tresors.

L'objecte en qüestió és una màscara de gas. És força sorprenent trobar-se això a sobre del sofà quan t'acabes de llevar. Primer m'he quedat esglaiada i he mirat al meu voltant buscant l'intrús. Després m'he relaxat en comprovar que no hi havia ningú, i he examinat la màscara. A dins hi havia una nota escrita amb tinta esborronada. Només hi deia: "Per la boira verda".

Em pregunto si es tractarà de la mateixa persona que em va enviar un missatge anònim. Serà l'ombra que espiava d'amagat als jardins?

No tinc por, però passaré la nit en vetlla per si torna. El vull enxampar i preguntar-li de que va aquest misteri. Ara per ara m'angoixa això de la boira verda. Està clar que qui m'ha deixat la màscara em vol protegir d'algun perill. Sino, per que tantes molèsties? Penso treure'n tot l'entrellat d'aquest assumpte.

2 comentaris:

  1. Això fa pinta d'excursió pel planeta, o d'atemptat terrorista contra la colònia! Caram amb el regal!! :P

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hehehe, m'agrada que escriguis les teves teories aquí. :P Així quan arribis a les solucions dels enigmes, podràs comprovar si vas encertar o no. ;)

      Elimina