dijous, 10 de gener del 2013

Records per l'oblit

Una veu desperta a la Ghost.

-Mmmm, que hi tenim aquí?  Havia vingut a castigar una gossa, i em trobo una gateta abandonada! Sóc un home amb sort!

Un home enorme, lleig i pelut, vestit amb l'uniforme de l'Aliança, la observa des de la porta de l'observatori.

-Vine amb en Groff, bonica... Jo cuidaré de tu.

La Ghost s'incorpora a tota pressa i busca amb la mirada la Trephine, la seva arma. S'adona, amb desesperació, que no és enlloc.  Li deu haver caigut a sota del sofà mentre dormia.

-No tinguis por, si et portes bé te la ficaré amb molta cura...Deus tenir un conyet ben tendre i sucós...Mmm, fa molt que no la fico en cap foradet com el teu, tan jove i immaculat.

En Groff es treu el cinturó i l'armilla d'una estrebada, i deixa caure les seves armes a un cantó. La noia salta a darrera del sofà per posar algun obstacle entre ella i el soldat. Ell es llença a per la Ghost com una fera embogida i ella s'ajup just a temps i s'escapoleix entre les seves cames de gegant. El soldat torna a carregar cap a la noia, i aquest cop la abat amb el seu cos. La Ghost cau d'esquenes i tots notem el mal als omòplats en notar el pes del soldat a sobre nostre. Li ha agafat les dues mans amb una sola de les seves mans gegantines i li aixeca els braços per sobre del cap, immovilitzant-la. El seu alé put a menjar de llauna i ens fa venir ganes de vomitar.
El goril·la se li frega i la Ghost, indefensa, nota la erecció del seu agressor movent-se amunt i avall contra les seves cames i el seu ventre. Mai havia sentit tanta repugnància. Intenta cridar, però la IA no li ho permet. Només li surt un petit esgarip, que sembla més un miol que un crit. En Groff l'interpreta com un gemec de plaer i s'hi frega amb més força, grapejant-li el cos amb violència.

-Ja sabia jo que t'agradaria...ets una puteta, oi? Et fas la estreta, però t'encanta que et folli un desconegut. Ens ho passarem molt bé tu i jo, eh, petita?

Amb la mà que li queda lliure, el soldat busca la bragueta del seus pantalons militars. Amb les presses per treure's la roba, no s'adona que la noia està cercant alguna cosa amb els ulls. La Ghost nota com li està estripant l'uniforme per l'engonal, però no pot fer-hi res, només contenir les llàgrimes i apretar les dents amb ràbia.

Amb el membre a punt a la mà lliure, en Groff aconsegueix obrir-li les cames amb un genoll. Intenta penetrar-la, però s'apropa perillosament a la boca de la noia.

 La Ghost li mossega una galta i li arrenca un tros de carn. En Groff fa un xiscle gairebé femení i l'abofeteja.

- Espero que siguis verge, puta, per que això et farà molt mal!

Però el soldat no s'ha adonat del ràpid moviment de la noia, que ha aprofitat la distracció d'en Groff per estirar un braç cap a sota del sofà mentre aquest li deixava lliures les mans per abofetejar-la.

Només durant un instant, l'agressor s'adona del que està passant i la mira amb els ulls exorbitats. No té temps de cridar ni d'impedir-li que apreti el gallet. La Ghost té la Trepanadora a la mà i dels pantalons d'en Groff surt fum.

El soldat s'aparta d'ella i es mira entre les cames sense poder creure's el que veu. La Ghost li somriu i s'aixeca a poc a poc del terra, gaudint del patiment de l'eunuc. En Groff plora i es palpa a la recerca dels seus genitals ja inexistents.

En Groff no pot escoltar els pensaments de la Ghost, però nosaltres sí.

"-Mmmm, que hi tenim aquí? Un violador de merda indefens i desprotegit...Fa molt que no em carrego a un paio de la teva mena, tan mereixedor de les meves bales. Oh, sí, no et moguis, fill de puta, estàs bé així com estàs. Deixa que admiri la meva obra d'art. "

La noia es treu una agulla del cap i els seus cabells blancs li cauen en cascada per les espatlles. Li ensenya l'agulla a en Groff.

"-No tinguis por, si et portes bé te la ficaré amb molta cura...Deus tenir un culet ben tendre i sucós...Mmm, fa molt que no la fico en cap foradet com el teu, tan fosc i peludet."

En Groff la mira amb els ulls esbatanats, aterrit i garratibat. Nega amb el cap espasmòdicament, demanant perdó a crits, suplicant compasió entre esgarips. Però ella sap que ell no hauria tingut pietat d'ella. Li clava l'agulla ben endins, sense pietat. En Groff crida tan fort que la deixa sorda. Ella extreu l'agulla a poc a poc i la hi torna a clavar, però ell s'ha mogut a l'últim moment i ha errat la direcció, així que li perfora l'engonal.

-"Si no oposes resistència, això és molt avorrit. Hauré d'enllestir aviat o començaràs a fer-me llàstima."

La Ghost apunta de nou al forat que ha deixat a l'entrecuix del soldat.
-"Ningú puteja a la Guiomar, cabró!"
I dispara cos endins a través d'ell. En Groff mor en silenci, amb els ulls clavats en el somriure de la Ghost. Aquesta se li apropa a la cara i li escup amb totes les seves forces.

-"Pudreix-te!"

Ha passat una estona observant el cadàver del seu agressor, assaborint la victòria sobre un enemic més fort i gran que ella. Fa poc que ha sortit el Sol i comença a fer calor. Aviat aquell cos farà pudor. La Ghost escorcolla la seva víctima i s'apropia d'un ganivet, una pistola de plasma i un paquet de càpsules hidratants. Amb el ganivet, li arrenca de les genives el xip de seguiment.

Té gana. Decideix cruspir-se l'au-amfibi que la va atacar el dia abans. En acabat, deixa el cadàver d'en Groff on és, recull les seves coses, i llença el xip i les despulles del menjar als aiguamolls. Tanca l'observatori amb la clau mestra, i segueix la seva recerca en direcció a les muntanyes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada