dilluns, 21 de gener del 2013

Preparatius

En Pol·lux, en Dzeko i la Ghost s'han quedat a l'Edén fent guàrdia i preparant l'equip per tornar a la boira verda. En Pòl·lux vol saber si la Inger està bé. Fa molt que no contactem amb ella. Connectar-hi pot ser arriscat per nosaltres i la pot posar en perill a ella, però la hem d'avisar sobre el nostre pla. Només li direm el dia escollit, però ho haurem de fer en clau. Esperem que no interceptin la nostra senyal, per que aleshores ens podrien emboscar el dia assenyalat. En Pòl·lux la voldria deixar al marge, i seria millor que es mantingués allunyada de la zona on actuarem quan comenci la nostra ofensiva, però la necessitem per que tot surti tal com ho hem previst. Ella té accés a les zones restringides de la base meteorològica i pot ajudar-nos a entrar als laboratoris sense activar cap alarma. S'haurà d'empescar alguna història per traslladar-se de la colònia cap a l'exterior. I així també podrà ajudar la Venus, si aconsegueix trobar on l'han confinat.

Després de contactar amb la Inger, farem dos grups i ens separarem. En Dzeko, la Ghost, i jo, anirem a la base exterior a recollir un potabilitzador d'aigua ja que només ens queden deu litres d'aigua al G-Wagon. Jo aprofitaré per fer-me una revisió i amb una mica de sort, ja podré saber el sexe de la criatura que porto a dins. Consultaré les opcions d'avortament a la cabina de diagnòstic, però em temo que ja és impossible interrompre l'embaràs sense provocar-me una esterilitat irreversible.

També aprofitarem per fer-li una ullada al cervell de la Ghost. Encara té la IA activada i no ha pronunciat cap paraula, tot i que ara sembla més efusiva en les seves reaccions i és més participativa en les tasques grupals. En Dzeko pateix per ella. No sabem quant temps li queda abans que la executin per control remot des de la Terra per haver fracassat en la seva misió. Segons la informació que ens han revelat els seus records, si no recupera la pila cortical aviat, la IA ordenarà l'autodestrucció de la Ghost. El problema és que si ho fa, si aconsegueix eliminar a la Venus, també s'activarà l'autodestrucció. I com pretén enviar la pila cortical a la Terra? Això encara no ho hem esbrinat. És possible que n'hagi de transferir el contingut (el backup) a través d'extranet des d'algun aparell de la base científica. Sino, no té lògica la ordre d'autodestrucció, ja que la pila cortical desapareixeria amb la Ghost i ningú la podria recuperar. 

Entrarem a la base per la gruta inferior, la que connecta amb el soterrani i el magatzem. No sabem si els militars han descobert aquell accés o si encara ronden la zona, però ens hi hem d'arriscar. Si en Píter falla, la única forma de salvar-li la vida a la Ghost serà ficar-la en aquella cabina mèdica i extreure-li la placa de la IA quirúrgicament. Les cabines d'aquell tipus no estan preparades per aquesta mena d'operacions, i l'alternativa és fer-ho manualment. No crec que ningú de nosaltres s'ofereixi voluntari.

Mentrestant, l'altre grup, en Píter, en Pòl·lux i la Tau, aniran a posar a punt l'Invictus i a comprovar que les bateries no s'han descarregat pel desús. L'Invictus és imprescindible per a la nostra misió. Esperem que faci honor al seu nom i no ens falli quan més el necessitem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada