dimecres, 9 de gener del 2013

Nova sessió

Poc a poc la Ghost es va acostumant a nosaltres i notem un canvi en la seva actitud. No està tan absent com al principi, i en Dzeko ja no la té emmanillada durant els nostres entrenaments. La noia continua sense poder comunicar-se, així que no és gaire participativa en res del que fem. Però s'entrena amb en Dzeko, i per com es mou, sabem que s'ha dedicat tota la vida a això. És una combatent letal. No necessita cap arma entre les mans per destrossar una persona per dins sense causar-li una sola ferida. Fa una mica de por. De vegades penso que qualsevol dia se li anirà el cap i ens matarà a tots durant els entrenaments. No li costaria gaire.

Ara mateix tenim una nova sessió de recuperació de memòria. Està asseguda enmig de la nostra rotllana. Els nostres caps estan units pels electròdes d'en Dzeko. Ell es manté fora de la memòria, per poder vigilar la Ghost, ja que durant les sessions no està emmanillada. Només té lligats els peus per precaució. Tot i ser a fora del sistema, en Dzeko pot emmagatzemar la informació i veure-la després, quan algú altre vigila la seva captiva.

La Ghost es toca les cordes dels turmells i ens va mirant a tots amb curiositat mentre esperem la connexió. És maca, la veritat. Deu tenir uns vint anys com a molt, però té la mirada d'algú que ha viscut molt. Em pregunto de quin color serien els seus ulls i els seus cabells abans de la despigmentació. Ara té els ulls entre blau clar i violeta. Fa uns anys es va posar de moda tenir els ulls blaus i un munt de gent es va operar per eliminar la melanina dels seus iris. Era una operació irreversible i molta gent s'en penedia al dia següent, quan es miraven al mirall i els costava reconeixer el seu propi rostre. A més, hi va haver casos de ceguetat, distròfies, fotopsies i cataractes. Després es va anar millorant la tècnica i els problemes derivats de les operacions es van reduïr considerablement. Però els ulls blaus, com totes les modes, van acabar passant de moda.

I d'on deu ser? Serà de la Terra? O d'una colònia? O potser va nèixer en una nau? La seva IA ens trasmet la memòria en anglès, però això no vol dir res. Potser la seva autèntica memòria ens revelarà el seu orígen, però encara hem de descobrir qué hi fa aquí.

La connexió s'estableix i noto la corrent fluint a través de l'electròde cap al meu cervell.

Som de nou dins la Ghost.

Ha trobat l'aparell subaqüàtic a la riba dels aiguamolls, però el seu objectiu no es veu enlloc. Examina el vehicle. Fa estona que va ser abandonat. Està avariat. La Ghost l'empenta cap a l'aigua i deixa que s'enfonsi a les profunditats. No vol deixar cap rastre del pas del seu objectiu. No deu ser l'única que va de cacera.

A prop d'on és hi ha un petit edifici quadrat. És negra nit i no sap quina mena de criatures ronden per la zona, així que decideix arrecerar-se allà dins fins que surti el Sol. Obre la porta amb la seva clau mestra i comprova que no hi ha ningú a dins. Sembla un observatori d'aus, així que no deu ser gaire lluny d'algun assentament científic. La base meteorològica està a moltes hores, i allà no necessiten cap observatori d'aquest tipus a la vora. De sobte s'adona del seu cansament. Fa moltes hores que corre i no ha parat en cap moment. Es treu l'armadura Baumgartner, que ja no li farà cap servei, i es queda només amb l'uniforme d'invisibilitat de la DK CORP. Es deixa caure a un sofà i s'adorm a l'instant.

Fem una pausa. En Dzeko recomana fer un descans d'uns minuts abans de continuar amb la sessió.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada