dissabte, 18 d’agost del 2012

Ordint un pla

La Inger marxa de nit. Quan s'ha allunyat prou del perímetre de seguretat, activem les torretes de defensa instal·lades al sostre de la base científica. Qualsevol cosa que s'apropi massa, a peu, o volant, serà desintegrada per les ràfegues de plasma. Hem bloquejat les sortides alternatives i hem activat botcàmeres a cada entrada.

Ens passem la nit discutint idees, buscant un pla perfecte, però no ens posem d'acord. En Pòl·lux vol destruir les bases científiques. M'hi oposo, podrien haver-hi danys col·laterals. En Píter vol piratejar els cervells dels Caps. També m'hi oposo, després no podriem demostrar que actuaven conscientment, i la culpa recauria sobre el hacker. A més, no sabem qui hi està involucrat i qui no. No podem conformar-nos amb aturar els tres que coneixem. Els hem d'aturar a tots. La meva idea és la més difícil, però és la més segura si s'aconsegueix dur a terme. Trobar la nau d'en Pavlichenko, segrestar el pilot, avisar la Terra, i sortir del planeta amb totes les proves abans que ens donin caça.

Passarà molt temps fins que haguem d'executar el pla, però l'hem de tenir preparat. Hem de tenir un pla B, i un C, per si de cas. En Pòl·lux aprendrà a pilotar amb els manuals que es descarregarà en Píter, per si en Sergei es nega a col·laborar. En Píter m'ensenyarà alguns trucs bàsics d'intrusió informàtica.  Tots aprendrem primers auxilis, per si de cas. Mentrestant, la Inger tractarà de seduir i engalipar en Sergei per que li digui on està la nau d'en Pavlichenko. No li costarà gaire. En Sergei sembla el típic babau femeller i calçasses que fa el que sigui per poder obrir de cames una dona. I la Inger és el prototip de dona que crida l'atenció dels homes. Rossa, misteriosa, i amb una mirada que atrapa.

No sabem si res d'això funcionarà. No descartem idear altres plans. Ha de ser perfecte. Sino, no ho intentarem.

La Inger ja no tornarà més. Estarem aillats totalment, i haurem de començar a caçar i recol·lectar per tenir més provisions. Per sort, som molt estalviadors i hem anat racionant tot el que ens portava la nostra companya. En Píter però, haurà de desintoxicar-se del tabac. No tindrà cigarretes en molt de temps. I jo me n'alegro. Per fi deixarà de fer pudor tot ell. No suporto el seu alé quan fuma. Ja no podrem practicar amb segons quines armes, doncs no podem malgastar la munició. Només podrem emprar les armes que funcionen amb bateries, com les PG77 i les HELGUN. Aquestes s'autocarreguen amb l'ús i amb l'energia solar.

M'he quedat amb les ganes de saber a que es referia la Inger quan em va parlar de la Venus. Va dir que està a la Terra. Però com és possible? També va dir que " la seva part conscient". No entenc res. Per més voltes que li dono, no sé que vol dir. I em fa rabia que no hagi volgut explicar-m'ho. Ara hi estaré capficada fins que la torni a veure, o fins que trobi la Venus...

Si és que continua viva.

2 comentaris:

  1. Retrobant l'aventura ara que ja es comencen a mostrar les cartes!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si que has avançat! Aviat hi haurà força acció. ;P

      Elimina