divendres, 22 de juny del 2012

Sala d'espera

Recupero la consciència en una cambra petita i bruta, plena de tubs, cables i aparells per manipular substàncies químiques. El cap em fa un mal brutal.


-"Ho sento, però era molt perillós per a tots que veiessis les nostres vies d'accés a la colònia. El teu cervell les hagués memoritzat, i el botcàmera les hagués gravat seguint les teves ordres. No podiem permetre'ns aquest risc.
De tots nosaltres, l'única que està sota sospita ets tu, i per tant, si t'enxampen, començaran a extreure't informació. Tenen bons espies informàtics a l'Aliança. No els hi costaria gens infiltrar-se al teu cervell, descarregar-se tots els teus records, i esborrar-te la memòria. Potser ja t'ho han fet alguna vegada i ni ho saps. "

És la veu telepàtica de la Inger.

-On som?- li dic asprament subjectant-me el cap entre les mans.
-"Al magatzem d'eines i material dels tècnics de manteniment. "
-I que hi fem aquí?
-"Esperar."
-A qui?
-"Aquest és el nostre punt d'extracció"
La miro sense entendre-la molt bé.
-On anem?
-"T'esperen en un altre lloc. Allà rebràs les respostes a les preguntes que jo no et puc respondre. Però has de saber una cosa. Si la teva memòria interna és intervinguda per un hacker, t'ho esborraran tot. Has de vigilar molt a partir d'ara."

Tinc tantes preguntes que m'atabalo i no sé per quina començar. Encenc la gravadora de l'omnieina discretament. La Inger m'apunta de nou amb la temible Toboe.

-Necessito deixar constància d'això, Inger. És la meva professió, la meva garantia de futur.

-"És la teva condemna a mort. Quantes més proves, menys possibilitats de sortir d'aquí amb vida. Tu tries. "

Apago l'omnieina i em sento frustrada i decebuda. Potser viuré l'aventura de la meva vida, i no hi haurà cap registre visual ni audible d'ella. Quin sentit té arriscar-ho tot si no en puc treure cap profit?

La Inger es carrega una capsa a l'esquena i n'assenyala una altra per que l'agafi jo. La capsa és més feixuga del que sembla. La deixo caure a poc a poc, després de comprovar que no sóc tan forta com la rossa.

-Que contenen?
-"Provisions."-respon-"Agafa-ho tot. Ja venen."

2 comentaris: