dilluns, 31 de desembre del 2012

Refutant la teoria

A en Dzeko no li convenç la teoria de la Venus. Ell no creu que el planeta sigui viu ni funcioni diferent que la resta de planetes que coneixem. Pensa que hi ha d'haver alguna altra explicació i que la Venus té massa imaginació. És possible que en Dzeko tingui raó, però ella és la biòloga. Deu tenir les seves raons per defensar aquesta teoria. Però la veritat és que costa molt de creure. Tots tenim la nostra opinió respecte al tema de les roques orgàniques.

La Tau, que és molt supersticiosa i fàcilment manipulable amb allò dels Déus de la Natura, sí que creu que Demèter és un organisme viu, però diu que a darrera d'això hi deuen haver uns Déus com els de la Terra, fent que hi hagi un equilibri. De vegades em sorprén que sigui així. Estem en una època on les religions han quedat obsoletes per que el progrés i la educació no deixen espai per creences espirituals i esotèriques.

En Pòl·lux pensa el mateix que en Dzeko. Creu que la Venus va errada i que els seus estudis no demostren res, doncs no ha fet més que l'anàlisi d'una zona del planeta, i no pot saber el que hi ha al nucli de Demèter.

En Píter creu que l'organisme que obre forats a les coves és una mena de paràsit que no té res a veure amb l'estructura geològica del planeta. Potser és un organisme que viu en simbiosi amb altres organismes
microscòpics del subsòl, o potser és un devorador de minerals i per això s'obren orificis i esquerdes a la roca. Del seu pas en queden galeries impregnades d'aquelles mucositats, i potser amb l'impacte d'algun agent extern com el tacte o el vent, les membranes d'entrada es contrauen o s'expandeixen i els forats queden a la vista. La veritat és que aquesta teoria és molt més fàcil de creure que la de la Venus. A més, en Píter em va dir:

-I si fos un informe fals? Potser vol saber si pot confiar en tu. Si aquests informes arriben a la Inger o a qualsevol altre de la colònia, i la Venus se n'assabenta, sabrà que ens els has mostrat, i que un de nosaltres no és de fiar. Crec que només t'està posant a prova. No dic que no sigui certa la seva teoria. Sols que pensis en totes les possibilitats i variables.

Els seus raonaments tenen lògica. I segurament els meus companys tenen raó.

4 comentaris:

  1. Interesant espai el teu guapa,
    bon fin de semana y feliz año.
    un saludo.

    ResponElimina
  2. doooncs.. a mi m'agradaria que fos com una gran ésser viu el planeta... però sigui com sigui, el que vull es continuaar llegint!!!! vull meeess :D jejeje

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hahaha, no se sap mai, potser és com Pandora (Avatar). :P Aquests dies faig descans, de seguida que passin les festes tornaré a escriure capítols. :)

      Elimina