dilluns, 17 de desembre del 2012

La tria de la Tau

La Ghost continua sense parlar, però en Dzeko ha establert una via de comunicació amb ella a través d'imatges virtuals. En Píter va aconseguir desblocar un dels tallafocs del sistema de seguretat del seu cibercervell i en Dzeko hi ha pogut instal·lar una via d'accés per induir-li somnis i espais on comunicar-se virtualment, com quan juguem a un videojoc. De moment ho fa sòl. Es fica a la ment de la noia i s'hi està hores. Ella no rondina, gairebé ni parpelleja. És com una nina que respira i poca cosa més. En Dzeko la obliga a menjar i la vigila tot el temps. La tenim segrestada, però aviat haurem de prendre una decisió sobre la seva captivitat. Quan comenci la nostra operació contra els capitosts de la secta "Ultrahumans", haurem de fer alguna cosa amb ella, no la podem deixar lligada i sola, ni tampoc alliberar-la. Espero que per aquell dia en Dzeko ja l'hagi curat del seu bloqueig.

Avui toca sessió de perruqueria grupal. Com que no tenim miralls, ens tallem els cabells els uns als altres. No sabem si a Demèter hi ha polls, però tenim molta cura de la nostra salut i higiène personal per si de cas. Mentre li tallo el serrell a la Tau, que jeu just davant meu amb els ulls clavats a terra, en Pòl·lux em talla els cabells. Li he demanat que no me'ls talli gaire, excepte si hi troba alguna mena de paràsit. Ho fem en silenci, pensant en els esdeveniments dels darrers dies.

Jo mentrestant, he estat ocupada amb els missatges que vaig rebre quan ens vam connectar a Extranet el darrer cop. En tinc pocs. Alguns de la familia, altres de la Fundació (que curiosament no en saben res de la meva situació), un d'un admirador secret, un de la Nèbula, i un de la Venus. Després parlaré  d'aquests darrers missatges. 

La Tau també té missatges, sobretot de la Bintou. I a través de la Bintou, un d'en Patterson. El missatge d'en Patterson és molt amenaçador. Per poder veure'l tots alhora, la Tau el va enviar al meu ordinador personal, el que utilitzo per treballar. La imatge d'en Patterson es veu força nítida. La gravació va ser feta a la Sala de Planificació d'Operacions Militars de l'Aliança. En Pòl·lux va reconèixer l'estança de seguida. El missatge d'en Patterson és molt amenaçador, no sols pel to, sino per la seva mirada de tauró, freda i estàtica."Tautoru, et parla en Kenneth Patterson, capitost de les forces armades de l'Aliança a Demèter. Sabem que estàs en companyia dels rebels, no sabem si voluntàriament o no, ni tampoc sabem el que saps, però el fet que hagis escapat de la colònia és prou raó per donar-te caça. La teva companya Bintou està detinguda per intentar buscar-te pel seu compte i per no voler col·laborar amb nosaltres. La Bintou serà jutjada per un Tribunal Militar, per deserció i insubmissió, però és possible que s'en salvi si t'entregues a temps.  Si no t'entregues, la teva estimada amigueta serà castigada. I ja et deu haver explicat com són els càstigs aquí, oi?" En Patterson fa una mena de somriure sardònic que ens fa eriçar els pèls de tot el cos. " Si no apareixes pel teu propi peu, anirem a per tu. I no estalviarem munició, t'ho ben asseguro. Acabarem amb tu i amb els teus amiguets. Estigueu on estigueu, encara que us amagueu a l'altra punta del planeta, us trobarem i us eliminarem. Tu tries. Si estimes a la Bintou, afanya't. Té el temps comptat. "

La Tau s'ha passat dies plorant. Ja no somriu com abans, que de seguida trobava qualsevol raó per recuperar la il·lusió. Ha fet la seva tria. Ha sacrificat l'amor de la seva vida per salvar moltes altres vides. I em temo que em culpa de tot això. Gairebé no em parla, i quan ho fa, és com si em parlés una altra persona. Sona tan distant i esmaperduda...

Els missatges de la Bintou són de súplica. Li demana que torni, que digui on està l'amagatall dels rebels, que ho faci per l'amor que les uneix. Això encara la enfonsa més. I és que si la Tau torna a la colònia, ningú li garantitza que no castiguin la Bintou igualment, o que no la executin a ella només veure-la. No li desitjaria al meu pitjor enemic la situació que està vivint la meva millor amiga. I encara que tracto de dir-me que estem fent el correcte, alguna cosa dins meu em fa sentir culpable, em fa sentir com si tot això es pogués haver evitat. Potser si no hagués tingut tanta curiositat, no m'hagués fotut en aquest merder. Ja ho diuen, que la curiositat va matar el gat... però és aquesta mateixa curiositat la que em fa tirar endavant, la que em fa sentir viva. 

No he dit res a ningú d'una altra cosa que em preocupa molt. Si la Tau estigués més receptiva, li hauria pogut explicar a ella. Però dubto que vulgui saber res de mi ara mateix. He de tornar a la base exterior urgentment. Necessito fer-me proves a la cabina de diagnòstic mèdic. Tinc pèrdues.

2 comentaris:

  1. Vaig a fer un comentari molt estúpid, però què vol dir que té pèrdues?

    ResponElimina
    Respostes
    1. No és cap comentari estúpid, tranquil. Jo tampoc sé moltes coses!!! I està molt bé preguntar per aclarir els dubtes. :)
      Pèrdua: 2 pl esp Hemorràgia o fluix procedent de la matriu.
      És quan una embarassada s'adona que està sagnant per la vagina com si tingués la menstruació. No sempre és greu, però de vegades significa que està avortant.

      Elimina